Piktogrammer i skandinavisk design   |   Vi tager i mod EAN nr.   |   Tlf.: 27 47 82 96

Styrk den visuelle kommunikation og få bedre struktur og mere glæde i hverdagen

Har du udfordringer med at finde æstetiske pæne piktogrammer til struktur og kommunikation og bruger du tid på at laminere og lime velcro? Eller føler du, at det er uoverskueligt at gå i gang med visuel kommunikation, selvom du godt ved, at det vil hjælpe dit barn? 

Med Pictomades store udvalg af færdige piktogramsæt og magnetiske tavler hjælper vi med at styrke kommunikationen mellem dig og dit barn. Ved brug af piktogrammer, skaber du let den nødvendige struktur, som giver overblik og ro. Det gør hverdagen lettere for hele familien. Tavlerne er designet i et lyst, skandinavisk design, som passer ind i indretningen. Vi har nemlig lagt stor vægt på, at vores piktogrammer og tavler skal være æstetiske, så man har lyst til at have dem hængende i sit hjem. Vi tror på, at gennem visuel kommunikation og struktur, kan du gøre hverdagen nemmere, sjovere og dermed også styrke relationen til dit barn. 

 

“Det gælder om for barnet at blive den bedste version af sig selv,
som de er skabt til at kunne blive”.

 

Alle børn har en stemme og et behov. Det er op til os voksne at finde ud af, om det er gennem verbal/sproglig kommunikation eller ved hjælp af visuelle virkemidler, barnet lettest kan gøre sig forståeligt. Det er altid vores ansvar at barnet bliver forstået og lyttet til.

– Karina, autisme-mor og ejer af pictomade.dk.

Vægtavle i birkefinér

Et nordisk og enkelt design, som passer ind i alle hjem.

Vægtavle i birkefinér

Skab visuel struktur med denne æstetiske vægtavle i birkefinér med magnetisk stålplade, ophængt i kraftige kernelæderstropper. Et nordisk og enkelt design, som passer ind i alle hjem.

Kommunikationstavle i birkefinér

med en hvid magnetisk stålplade og en bordholder i bøg.

Kommunikationstavle i birkefinér

Tavlen kan bruges til alle Pictomades magnetiske piktogrammer og er særligt velegnet til at skabe kommunikation mellem dig og dit barn.

Følgetavle i birkefinér

med ophæng i kernelæderstrop med sejlring i messing

Følgetavle i birkefinér

Tavlen kan bruges til alle Pictomades magnetiske piktogrammer og er særligt velegnet til både at skabe struktur i hverdagen og kommunikation mellem dig og barnet eller mellem barnet og andre personer i familien.

Magnetiske piktogrammer

Med magnetiske piktogrammer kan du skabe en mere struktureret hverdag for hele familien eller for barnet alene.

Magnetiske piktogrammer

Vi har et stort udvalg af piktogrammer opdelt i 21 tema-pakker som henvender sig til alle børn i fra 3 år og opefter.

Piktogrammerne er nemme at rengøre, kan sættes direkte på vores tavler eller på andet magnetisk materiale.

Piktogramklistermærker

Har dit barn brug for struktur og overblik samt at organisere legeting, hobbyartikler og tøj?

Piktogramklistermærker

Piktogramklistermærkerne er særligt velegnet til at skabe bedre overblik og til at organisere legetøj og tøj enten på værelset eller andre steder hvor barnet opholder sig. De kan bl.a. bruges, når barnet selv skal lære at rydde op på værelset. 

Piktogramklistermærkerne fås i 2 forskellige temapakker; beklædning- og børneværelset temapakke.

Om Pictomade

Ideen udspringer af mit eget behov for piktogrammer til min søn, der som 2-årig fik konstateret infantil autisme. Dengang fandt jeg hurtigt ud af, at for at forstå min søn og strukturere en overskuelig hverdag for hele familien, skulle jeg straks i gang med bruge piktogrammer. Det gik dog også op for mig, at det var umuligt at finde piktogrammer, som både var helt klar til brug, pæne og ikke mindst nemme at gøre rent. 

Jeg har brugt timevis på at finde fotos, tage billeder, redigere, printe og laminere piktogrammer. Det blev sjældent hverken pænt eller hygiejnisk, da der sad madrester i velcroen og alle billederne var forskellige farver og former. Med et non-verbalt barn, er det vigtigt at kunne kommunikere med barnet om barnets behov. Derfor er piktogrammer fuldstændig uundværlige for vores familie i hverdagen.

Jeg har ofte spekuleret på hvorfor piktogrammer kun skal være til at finde indenfor handicapområdet, i hjælpemiddelcentraler o.lign.? Visuel kommunikation er jo noget, som kan være gavnligt for alle børn – både med og uden diagnose. Hvorfor kan det ikke være æstetisk pænt at hænge piktogrammer op i hjemmet?

Jeg har længe savnet et pænt æstetisk piktogramsæt, med billeder og tavler, som falder ind i indretningen derhjemme. På min vej gennem piktogramjunglen, fandt jeg heller ikke smarte og pæne måder at hænge pikogrammerne op. Det har derfor ikke været muligt at lave struktureret ugeplaner og kommunikationstavler før nu.

Dette er grunden til, at jeg startede Pictomade. Jeg har designet produkterne ud fra dels eget behov og ønsker, men også suget til min af viden og ideer fra andre i samme situation. 

De bedste hilsener Karina

Følg med i hverdagen

og få inspiration til hvordan du kommer i gang med at bruge dine piktogrammer.

– Følg med i produktionen af nye piktogrammer på Pictomades sociale medier. 

Vi vil elske at høre om dine behov for piktogrammer
i hverdagen og om hvordan vi kan optimere vores produkter, så de passer til jeres behov.

Følg os på Instagram, facebook og Linkedin.